Interior architecture and design

Take a closer look at some of our completed projects.

Manor Grove - Bathroom Renovation

Scheme:   Interior bathroom renovation        

Location:  Richmond, Surrey, England

Date:          July 2020

Budget:     £5400

The brief for this project involved tying the bathroom design in with the rest of the house. 

The existing bathroom was modernised through the removal of the dated fixtures and by replacing them with new options which better filled the space available.  The large mirror was used to make the room feel more open, whilst hanging pendants brightened up the space. 

The colour scheme was chosen to compliment the theme of the house whilst a subtle pattern was used on the floor to tie the design in with specific rooms.    

Interior architecture and design

Take a closer look at some of our completed projects.

Manor Grove - Bathroom Renovation

Scheme:   Interior bathroom renovation

Location:  Richmond, Surrey, England

Date:          July 2020                                      

Budget:     £5400

The brief for this project involved tying the bathroom design in with the rest of the house. 

The existing bathroom was modernised through the removal of the dated fixtures and by replacing them with new options which better filled the space available.  The large mirror was used to make the room feel more open, whilst hanging pendants brightened up the space. 

The colour scheme was chosen to compliment the theme of the house whilst a subtle pattern was used on the floor to tie the design in with specific rooms.    

Interior architecture and design

Take a closer look at some of our completed projects.

Manor Grove - Bathroom Renovation

Scheme:   Interior bathroom renovation        

Location:  Richmond, Surrey, England

Date:          July 2020

Budget:     £5400

The brief for this project involved tying the bathroom design in with the rest of the house. 

The existing bathroom was modernised through the removal of the dated fixtures and by replacing them with new options which better filled the space available.  The large mirror was used to make the room feel more open, whilst hanging pendants brightened up the space. 

The colour scheme was chosen to compliment the theme of the house whilst a subtle pattern was used on the floor to tie the design in with specific rooms.    

TRANSPARENT BG PNG__-02-03