Interior architecture and design

Take a closer look at some of our completed projects.

Surbiton - home extension

Scheme:   Single Story Extension.        

Location:  Surbiton, Surrey, England            

Date:          May 2020      

The key design intention for this project was to modernise the home and create a brighter, more open plan living space for the client.  

Through the use of large sliding doors and adjacent skylights, sunlight is drawn into the furthest corners of the home.  These elements transition the building seamlessly from interior to exterior,  not only giving the home an open atmosphere during winter, but also extending the house out into the garden during the summer.  Careful consideration was given to the garden design such that it functioned as an extension to the living kitchen space.  Creating outstanding hosting possibilities during the warmer months.   

 

TRANSPARENT BG PNG__-02-03

Interior architecture and design

Take a closer look at some of our completed projects.

Chiltern Drive - home extension

Scheme:   Single Story Extension.        

Location:  Surbiton, Surrey, England            

Date:          May 2020      

The key design intention for this project was to modernise the home and create a brighter, more open plan living space for the client.  

Through the use of large sliding doors and adjacent skylights, sunlight is drawn into the furthest corners of the home.  These elements transition the building seamlessly from interior to exterior,  not only giving the home an open atmosphere during winter, but also extending the house out into the garden during the summer.  Careful consideration was given to the garden design such that it functioned as an extension to the living kitchen space.  Creating outstanding hosting possibilities during the warmer months.   

 

TRANSPARENT BG PNG__-02-03

Interior architecture and design

Take a closer look at some of our completed projects.

Chiltern Drive - home extension

Scheme:   Single Story Extension.        

Location:  Surbiton, Surrey, England            

Date:          May 2020      

The key design intention for this project was to modernise the home and create a brighter, more open plan living space for the client.  

Through the use of large sliding doors and adjacent skylights, sunlight is drawn into the furthest corners of the home.  These elements transition the building seamlessly from interior to exterior,  not only giving the home an open atmosphere during winter, but also extending the house out into the garden during the summer.  Careful consideration was given to the garden design such that it functioned as an extension to the living kitchen space.  Creating outstanding hosting possibilities during the warmer months.   

 

TRANSPARENT BG PNG__-02-03