Interior architecture and design

Take a closer look at some of our completed projects.

Chiltern Drive - Bedroom Renovation

Scheme:   Box room renovation.

Location:  Surbiton, Surrey, England

Date:          October 2020

After completing the single story extension scheme at Chiltern Drive, Visual Designs was recommissioned to renovate the box room at the same address.  

Draws were fitted under the bed as a smart storage solution, allowing for an entire wardrobe of clothing to be neatly packed away.  This freed up the bedside space, allowing for the furniture to serve an aesthetic purpose rather than merely a functional one. 

All furniture is situated comfortably under the new timber panelling, which divided the room and draws the eye down towards the window.  

 

Interior architecture and design

Take a closer look at some of our completed projects.

Chiltern Drive - Bedroom Renovation

Scheme:   Box room renovation.

Location:  Surbiton, Surrey, England

Date:          October 2020

After completing the single story extension scheme at Chiltern Drive, Visual Designs was recommissioned to renovate the box room at the same address.  

Draws were fitted under the bed as a smart storage solution, allowing for an entire wardrobe of clothing to be neatly packed away.  This freed up the bedside space, allowing for the furniture to serve an aesthetic purpose rather than merely a functional one. 

All furniture is situated comfortably under the new timber panelling, which divided the room and draws the eye down towards the window.  

 

Interior architecture and design

Take a closer look at some of our completed projects.

Chiltern Drive - Bedroom Renovation

Scheme:   Box room renovation.

Location:  Surbiton, Surrey, England

Date:          October 2020

After completing the single story extension scheme at Chiltern Drive, Visual Designs was recommissioned to renovate the box room at the same address.  

Draws were fitted under the bed as a smart storage solution, allowing for an entire wardrobe of clothing to be neatly packed away.  This freed up the bedside space, allowing for the furniture to serve an aesthetic purpose rather than merely a functional one. 

All furniture is situated comfortably under the new timber panelling, which divided the room and draws the eye down towards the window.  

 

TRANSPARENT BG PNG__-02-03